Tillfälligt utegym i Kronoskogen

Från den 8 maj och till 11 juni kommer det att finnas ett tillfälligt utegym i Kronoskogen. Du som tränar där kan lämna synpunkter på maskinerna och på så vis vara med och utveckla det framtida gymmet.

-Det är ett tillfälligt gym med sensorer som gör att vi får fakta kring vilka maskiner ni som tränar föredrar och hur mycket respektive redskap används, säger Christer Karlsson som är fritidsstrateg.

-Utegymmet i Kronoskogen kommer att bytas ut. Under några veckor har vi tillfälligt utegym på plats. Gymmet i Kronoskogen har varit uppskattat och vi arbetar för att det permanenta gymmet kommer att vara på plats under hösten, säger David Risell som är verksamhetschef för idrott och friluftsliv.

Tack till FK Finn som kommer att finnas på plats emellanåt och som kommer att hjälpa till med utvärderingen.

Om de tillfälliga gym-maskinerna

Med möjligheten att justera vikten på maskinerna kan fler nu dra nytta av gymmet och uppnå mer dynamisk träning. Varje maskin är utrustad med sensorer som samlar in data om användningen. Denna data använda i en studie för att utveckla utrustningen.

Gymmet öppnar den 8 maj 12.00

Från den 8 maj kommer de tillfälliga gymredskapen att vara tillgängliga för allmänheten. Vi hoppas att så många som möjligt tar chansen att använda utegymmet. Du kan även svara på en enkät från leverantören, Omnigym, av det tillfälliga gymmet.

Gym-maskinerna kommer att finnas på plats till och med den 11 juni.

Tyck till om träningsredskapen!

Kom och träna, ta med dina vänner tar er dit och ge oss dina åsikter. Det tillfälliga utegymmet är ett samarbete med Ljungby kommun och Omnigym. Du kan läsa mer på www.omnigym.com/sv

Kommentera