titelbild

Fritidsbanken - nu går flyttlasset

Välkommen till oss på Fritidsbanken. Vi håller på att flytta från Föreningsgatan till Ljungby bibliotek. Vi hälsar gamla och nya låntagare välkomna, men vi behöver ha stängt ett tag för att komma i ordning och öppnar igen i vecka 7. Mer information om öppettider kommer senare. De saker som man har lånat från Fritidsbanken och har hemma nu, får man behålla tills vi öppnar vecka 7.

Har du besök en helg och behöver ett extra par skridskor eller några flytvästar?
Vill du haka på kompisarnas spontana skidresa eller ta med familjen på en cykeltur eller prova på golf men saknar golfklubbor? På Fritidsbanken kan du låna utrustning gratis i två veckor och lämna in de saker du inte längre behöver.

Handledare finns på plats och har information om hur det går till. 

Fritidsbanken är ett ideellt initiativ som drivs utan kommersiella intressen. Verksamheten bygger på lokalt och långsiktigt engagemang och finns sedan starten 2013 etablerad på flera orter i landet.

Genom att ta tillvara och låna ut allt ifrån cyklar och fotbollar till skidor och ridgrejer, främjas spontanidrott, hälsa och välbefinnande. Fritidsbanken bidrar också till ett mer hållbart samhälle genom att satsa på återbruk.

Kontakt

  • Tel. 0721-62 80 07

Kommentera