Verksamhetsplan för kultur

Ljungby kommuns verksamhetsplan för kultur 2021 – 2024 antogs av kultur- och fritidsnämnden 28 april 2021. Den nya planen beskriver prioriterade utvecklingsområden för kulturen och vilka områden som bör utvecklas framöver och vilka aktörer som kan ingå i utvecklingsarbetet.

Verksamhetsplan för kultur 2021-2024

Verksamhetsplanen för kultur i Ljungby kommun är ett levande politiskt styrdokument för kommunens kulturverksamhet och är kopplad till Kulturplan Kronoberg, kulturpolitikens styrdokument på regional nivå. Du hittar verksamhetsplanerna längre ned här på sidan under "Relaterad information".

Remissutgåva av verksamhetsplanen för kultur i Ljungby kommun 2025 – 2028

Bakgrund

Under hösten 2024 påbörjades revideringen av verksamhetsplanen för kultur i Ljungby kommun. Den nya verksamhetsplanen för kultur i Ljungby kommun föreslås gälla för åren 2025 – 2028 och bli ett styrdokument för det kulturpolitiska området i kommunen. Planen beskriver prioriterat utvecklingsområde för kulturen och vilka områden som bör utvecklas framöver och vilka aktörer som kan ingå i utvecklingsarbetet.

Tidplan

Det finns möjlighet  att tycka till om remissutgåvan fram till den 11 november. Efter remissbehandlingen fattas beslut om den nya verksamhetsplanen för kultur i Ljungby kommun av kultur- och fritidsnämnden den 18 december 2024. Du hittar remissversionen av planen här på sidan under "Relaterad information".

Lämna remissyttrande

Remiss-yttrande kan lämnas till och med den 11 november 2024. Välkommen att höra av dig för information och frågor.

Med post: Ljungby kommun, Olofsgatan 10, 341 83 Ljungby. Märk: ”Kulturplan”
E-post: kultur.fritidsnamnden@ljungby.se

Kontakt

Kontakt

Kommentera