titelbild

Angelstad förskola

Angelstad förskola ligger i anslutning till Angelstads skola intill kyrkan. Angelstad är ett litet samhälle 15 km väster om Ljungby och ligger vid sjön Kösen med cykelavstånd till Sveriges tionde största sjö Bolmen.

Om förskolan

Förskolan har två avdelningar, Nyckelpigan för 1-3-åringar och Tusenfotingen för 3-5-åringar. Båda avdelningarna har personal som möter barnens behov och läroplanens krav, här jobbar både förskollärare och barnskötare.

Vi är ute och leker varje dag på förskolans stora gård som gränsar både till skolgården och den lummiga lövskogen. I närheten finns också ett naturområde som används av både förskolan och skolan och dit kommer man över bäckar och spångar till en granskog med stenar, omkullfallna träd och kojor. Vi har även tillgång till skolans gymnastiksal för olika aktiviteter.

Vår pedagogik

Vi ser att goda relationer och god samverkan leder till hög kvalitet i vår förskola. Vi samarbetar över avdelningarna på hela förskolan för att skapa en trygghet för både barn och vårdnadshavare. Vi är noga med att se alla barn och alla vårdnadshavare varje dag, därför gör vi dig som förälder delaktig i vår utbildning och undervisning redan under ditt barns introduktion. Vi jobbar för att ge ditt barn trygghet och delaktighet i en lust- och glädjefylld miljö, skapa de allra bästa förutsättningarna för att ge grunden till ett livslångt lärande.

 

Kontakt

    Angelstad förskola, Tusenfotingen

  • Mobil: 0733-75 43 53

    Angelstad förskola, Nyckelpigan

  • Mobil: 0733-75 43 56

Kommentera