Åsikten, Axel Ångbagares gata, Ljungby

Bredvid ån Lagan, en kort promenad från Ljungby centrum, ligger Åsikten. Här kombinerar vi boendeformer så att du kan flytta in som aktiv pensionär och bo kvar även om du får vård- och omsorgsbehov. Här finns trygghetsboende samt vård- och omsorgsboende.

Ett hus för alla

Åsikten är, förutom en plats att bo på, också en plats att umgås och mötas på, både för dig som bor här och för dig som är besökare.

I entrén finns en reception. På bottenplan finns förutom träningsmöjligheter, bastu, bubbelbad och fotvård även flera lokaler att hyra.

Med färg, form, ljus och med en genomtänkt arkitektur är Åsikten en boendemiljö som ger trivsel, identitet, samvaro, enskildhet och sinnesupplevelser. Ån Lagan slingrar sig precis bredvid och här finns en ”Sinnenas trädgård” och ett utomhusgym.

Boka din träff på Åsikten

Åsikten är en mötesplats. Här finns flera mötesrum som du kan boka. Du kan även boka träningslokalen och bastun. Restaurangen är öppen för alla och tar även emot sällskap på beställning.

Miljöpris till Åsikten

Klimatkommission Kronoberg har delat ut miljöutmärkelsen Framstegsstämpeln till Åsikten. Motiveringen löd:  "Åsikten i Ljungby är ett mycket bra exempel på hållbar regional utveckling. Genom nytänkande och framsynta idéer är Åsikten en unik mötesplats både för boende och besökare. Åsikten är byggt utifrån ett helhetsperspektiv med människan i centrum där trivsel, sinnesupplevelser och stor hänsyn till miljön är i fokus"

Kontakt

  • Sektionschef
  • Leif Holm
  • Tel. 0372-78 94 90

Kommentera