Prova på dag

Är du tjej och nyfiken på yrket brandman?

Vill du ha ett spännande extrajobb och arbeta för ett tryggare samhälle? Har du bra samarbetsförmåga, är stresstålig och har en god fysik? Då är en tjänst som deltidsbrandman något för dig!

Vi bjuder in till en prova på dag för tjejer från 18 år lördag 31 augusti kl. 8.00-16.00.

Dagens innehåll

Vi kommer att berätta om yrket, utbildning och vad som krävs för att bli deltidsbrandman i Ljungby kommun. Du får också en rundvandring på brandstationen i Ljungby.

Du ges möjlighet testa en del av de olika moment vi använder oss av för att uppnå våra krav som brandman tillsammans med andra intresserade tjejer. Det ingår bland annat en enklare rökdykning, klättring på hög höjd, fysiska tester enligt Winternet med mera. Du avgör helt och hållet själv om du går fullt ut på testerna eller endast provar på dem denna dag.

Fika och lunch bjuder vi på. Kom ihåg att ta med träningskläder och skor för löpning.

Klarar du godkänt på våra tester, uppfyller kraven och är intresserad av en tjänst som deltidsbrandman så diskuterar vi en möjlig framtid på räddningstjänsten i Ljungby kommun.

Anmälan

Antalet platser är begränsat och vi tar inte emot gruppanmälningar. Du anmäler dig via formuläret nedan till höger. Vi behöver din anmälan senast 18 augusti. 

Har du några frågor eller funderingar är det varmt välkommen att höra av dig!

Kontakt

Anmälan prova på-dag

Kommentera