titelbild

Utomhusbassänger

Vi har två olika anläggningar för bad utomhus. Ringbadet i Lagan och Kronoskogsbadet i Ljungby. Om man kan simma 200 meter och fyller 12 år under året får man lov att bada i någon av våra anläggningar utan medföljande ansvarig vuxen. Det är gratis för alla att bada!

Kronoskogsbadet, Ljungby

Kronoskogsbadet kommer att vara stängt under säsongen 2024. 

Under vintern har det trängt in vatten som har orsakat haveri på Kronoskogsbadets el och pumpar. Under en besiktning visar det sig att åtgärderna kommer att vara så pass omfattande att det inte går att slutföra reparationer så att vi kan hålla öppet den här säsongen. Vi hälsar välkomna till inomhusbassängerna som har öppet under hela sommaren, till Ringbadet och till våra fantastiska badsjöar.

Kronoskogsbadet är en utebadanläggning som är öppen under sommaren. Här finns en 50-metersbassäng, en undervisningsbassäng samt en plaskbassäng för de minsta. Här finns även ett hopptorn med 3 olika höjder. Hundar är välkomna. De ska vara kopplade och får enbart vistas på ytan efter plaskbassängen.

På Kronoskogsbadet får det vistas max 400 personer samtidigt. Maxantalet kan regleras utifrån riskbedömning, vattenkvalitet och andra omständigheter.

Ringbadet i Lagan

Ringbadet är stängt för säsongen. Välkommen sommaren 2024! 

Ringbadet är en utebadanläggning i Lagan som är öppen under sommaren. Här finns en 50-metersbassängen och en undervisningsbassängen. På Ringbadet får det vistas max 400 personer samtidigt.

Maxantalet kan regleras utifrån riskbedömning, vattenkvalitet och andra omständigheter. 

Kontakt

    Ljungby simhall och äventyrsbad

  • Tel. 0372-78 92 40

    Kronoskogsbadet

  • Mobil: 0733-73 92 42

    Ringbadet

  • Tel. 0733-73 92 47

Kommentera