Marknadsföring av evenemang

Anordnar din förening något evenemang eller någon aktivitet? Här finns några tips på hur ni kan få hjälp att sprida evenemanget i kommunens kanaler.

Evenemangskalender

Du som är arrangör kan skicka in ditt evenemang till vår evenemangskalender, en kalender som visas på startsidan på www.ljungby.se. Där kan ni även ladda upp er affisch under arrangörsinformation så kan vi skriva ut affischen och sätta upp på våra anslagstavlor. 

Om ni som förening lägger in ert evenemang i evenemangskalendern publicerar vi det kostnadsfritt i Veckonytt i mån av plats. Ni behöver alltså inte skicka in något separat till Veckonytt. 

Alla evenemang i evenemangskalendern 

Lägg in ditt evenemang i evenemangskalendern

Veckonytt

Varje fredag publicerar vi en samlingsannons i tidningen Smålänningen, en annons som vi kallar Veckonytt. Veckonytt finns på sidan 3 i tidningen och innehåller kommunal information och evenemangstips, där evenemangen kan vara även från andra aktörer såsom föreningar och kulturarrangörer. Evenemangstipsen plockas från vår evenemangskalender, så om du lägger in ditt evenemang i den kalendern så når det oss som gör Veckonytt också. Annars går det bra att skicka ditt evenemang till veckonytt@ljungby.se, senast fredagen innan publicering.

Evenemangen tas med i mån av plats och spridning över datum, typ av evenemang och plats spelar in vid bedömningen av vad som får plats varje vecka. 

Senast publicerade Veckonytt

Här hittar du senast publicerade veckonyttsannonserna.

Uppehåll för veckonytt

Följande veckor kommer det inte ut något veckonytt:

  • veckorna 26-31 varje sommar.
  • samt ett par veckor kring jul och nyår. Vanligtvis vecka 52 och vecka 1.

Affisch

Om ni har skapat en affisch för ert evenemang får ni gärna skicka den på e-post till oss till: turistbyran@ljungby.se eller via post till Ljungby Tourist center, Olofsgatan 9, 341 83 Ljungby så kan vi sätta upp den på våra anslagstavlor. 

Kommentera