Marknadsföring av evenemang

Anordnar du eller din förening något evenemang? Här finns några tips på hur ni kan få hjälp att sprida evenemanget i kommunens kanaler.

Evenemangskalender

På startsidan har vi en evenemangskalender. Där kan du som arrangör lägga in ditt evenemang. Kalendern används av många och har många besökare. Genom att lägga ditt evenemang i kalendern visar vi gemensamt upp det utbud som vår kommun har att erbjuda.

Alla evenemang i evenemangskalendern 

Lägg in ditt evenemang i evenemangskalendern

Veckonytt finns kvar under 2023

Varje fredag publicerar vi en samlingsannons i tidningen Smålänningen, en annons som vi kallar Veckonytt. Den innehåller kommunal information och evenemangstips, där evenemangen kan vara även från andra aktörer såsom föreningar och kulturarrangörer. Evenemangstipsen plockas från vår evenemangskalender, så om du lägger in ditt evenemang i den kalendern så når det oss som gör Veckonytt också. Annars går det bra att skicka ditt evenemang till veckonytt@ljungby.se, senast fredagen innan publicering.

Evenemangen tas med i mån av plats och spridning över datum, typ av evenemang och plats spelar in vid bedömningen av vad som får plats varje vecka. Evenemangen som gäller veckan efter publicering är de som tas med (evenemang från och med måndagen efter publicering).

Uppehåll för veckonytt

Följande veckor kommer det inte ut något veckonytt:

  • veckorna 26-31 varje sommar.
  • samt ett par veckor kring jul och nyår. Vanligtvis vecka 52 och vecka 1.

Veckonytt blir månadsnytt 

Från och med årsskiftet 2023/2024 så kommer Ljungby kommun inte längre annonsera under namnet Veckonytt i Smålänningen. Vi kommer istället att ha en samlad annons i tidningen Ljungby NU en gång per månad. 

Affisch

Om ni har skapat en affisch för ert evenemang får ni gärna skicka den på e-post till oss till: turistbyran@ljungby.se eller via post till Ljungby Tourist center, Olofsgatan 9, 341 83 Ljungby så kan vi sätta upp den på våra anslagstavlor. 

Kommentera