titelbild

Ljungby Spökby

I vår unika sagobygd gömmer sig mytomspunna sägner för hela familjen att bli förtrollad av. Var med under höstlovet när hela Ljungby förvandlas till en ryslig spökby! Välkommen - om du vågar.

Ljungby Spökby är ett spännande och unikt arrangemang som tar plats i den charmiga sagobygden Ljungby. Under höstlovet förvandlas hela Ljungby kommun till en ryslig spökby fylld av mytomspunna sägner och aktiviteter lämpliga för hela familjen. Det är en möjlighet för besökarna att bli förtrollade av den fascinerande atmosfären och de spännande berättelserna som omger evenemanget.

Under denna vecka i Ljungby Spökby har besökarna chansen att utforska de mystiska och kusliga delarna av Ljungby. Det finns rum för spänning, skratt och överraskningar när man tar del av de olika aktiviteterna och upplevelserna som erbjuds. Det kan inkludera spökvandringar, skrämmande historieberättande och kanske till och med några överraskande möten med "spöken" eller andra figurer från sagornas värld.

I slutet av evenemanget öppnar Ljungby Spökby upp för ljuset och minnena, när höstlovet övergår till Allahelgons Helg. Det kan vara en tid för att reflektera över och hedra de som har gått bort och kanske delta i traditioner som är förknippade med Allhelgonshelgen.

Glöm inte att tagga ditt äventyr i Ljungby Spökby med #ljungbyspökby och @visitljungby för chans att synas i våra kanaler! 

Kommentera