titelbild

Vikariat inom lokalvård

Du som vill vara vikarie hos oss på lokalvården är en viktig person! Vårt uppdrag behöver utföras även när ordinarie medarbetare är ledig eller sjuk.  Vi söker vikarier som vill arbeta i Angelstad, Agunnaryd, Lagan, Vittaryd, Lidhult, Hamneda, Ryssby och/eller på Bolmsö.

Som lokalvårdare underhåller du våra fastigheter enligt våra städrutiner. Det personliga mötet med våra hyresgäster är en stor del av ditt arbete som lokalvårdare. 

Hos oss finns möjligheter till ett ansvarsfullt och varierande jobb. Som vikarie hos oss kan du öka dina möjligheter till en framtida fast anställning eller välja att jobba extra. 

Arbetsuppgifter 

Du utför lokalvård i verksamhetsfastigheter som bland annat skolor, förskolor, vård- och omsorgsboenden, kontor och kultur- och fritidsanläggningar.   

Kompetenskrav 

  • För att arbeta som vikarie hos oss lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. 
  • Du ska vara flexibel och kunna klara av snabba omställningar i arbetet. 
  • Du ska ha ett professionellt bemötande, vara ansvarsfull och kunna samarbeta. 
  • Det är meriterande om du har datorvana. 
  • Det är meriterande om du har B-körkort. 

Anmäl ditt intresse 

Är du intresserad av att arbeta som vikarie i Angelstad, Agunnaryd, Lagan, Vittaryd, Lidhult, Hamneda, Ryssby och/eller på Bolmsö? Då kan du anmäla ditt intresse via e-tjänsten nedan.  

Gå till e-tjänst: Vikarieanmälan lokalvård

Uppfyller du kompetenskraven har vi löpande urval och kommer kontinuerligt att kalla intressanta sökande. De som blir anställda hos oss välkomnar vi på en introduktionsträff. 

Avanmälan

Om du inte längre kan vara vikarie hos oss är det viktigt att du meddelar oss det.

Gå till e-tjänst: Avanmälan vikarie lokalvård

Frågor 

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss enligt nedan.  

Kontakt

Kommentera