titelbild

Inför ditt besök

Ska du besöka GrandHit tar du dig lätt. Busstationer ligger ett stenkast ifrån och parkering finns på salutorget på andra sidan gatan. Tillgänglighetsparkering finns precis intill Grands entréPå Grand finns hörslinga, rullstolsplatser och tillgänglighetsanpassade toaletter och hiss. Om du har glömt något när du besökt Grand så finns kontaktuppgifter längre ner på sidan. 

Väskförbud vid större evenemang

Polismyndigheten har infört ett totalt väskförbud på större evenemang. Kulturhuset Grand omfattas inte av väskförbudet i nuläget. 

Ljungby kommun följer polismyndighetens beslut och anpassar de arrangemang som omfattas utifrån rådande regler. 

För mer information om säkerhetsläget och väskförbudet kan du besöka polisens webbplats: Beslut om totalt väskförbud på större evenemang | Polismyndigheten (polisen.se)

Garderob 

För att komma till garderoben tar du till höger när du kommit in genom foajénAv utrymnings- och säkerhetsskäl uppskattar vi om ni hänger in ytterplagg eller skrymmande föremål i vår garderob. I garderoben finns även plats för barnvagn och rollator.

Toaletter

Toaletterna ligger i anslutning till garderoben. På plan 2 finns toaletterna till vänster om övre foajén/pianobaren. 

Tillgänglighet  

En ramp i entrén leder dig till foajén. För rullstolsburna finns platser på parkett. Rullatorer lämnas i garderoben. Önskas vägledning till din plats är du välkommen att säga till vid biljettdisken.  

Det finns en tillgänglighetsanpassad toalett på vardera våning.  

Till höger om foajén finns en hiss som går till plan 2. Observera att läktare och balkonger inte är tillgänglighetsanpassade. 

Hörslinga finns på parkett.

Servering

Servering finns i samband med vissa evenemang i caféet och/eller pianobaren. Har du frågor om serveringen kan du kontakta kulturhuset Grand eller evenemangets arrangör vars kontaktuppgifter du hittar i evenemangskalendern.

Ta dig till Grand 

Kulturhuset Grand finns på Olofsgatan 18 i Ljungby. 

Parkering 

Närmaste parkering finns på Salutorget, mitt emot kulturhusetMer info om att parkera i Ljungby 

Buss 

Det tar minuter att gå från Ljungby busstation till Grand.

 

Kontakt

Kommentera