Dagverksamhet och daglig verksamhets butiker och caféer

Dagverksamhet och daglig verksamhet ger meningsfull sysselsättning för personer med funktionsnedsättning. I Ljungby kommun finns ett antal caféer och butiker som är dag- och daglig verksamhet. Dessa är öppna för alla att besöka. Så varmt välkommen till våra verksamheter och bidra på så sätt till deltagarnas sysselsättning samtidigt som du kanske gör ett fynd eller kan fika något gott.

Åter i bruk - loppis och återbruk vid Bredemad

På dagverksamheten Åter i bruk finns second hand-/återbrukade saker till försäljning. Vi tar tacksamt emot saker du inte längre behöver så att de kan återbrukas eller säljas av våra deltagare.

Du hittar oss om du kör förbi återvinningscentralen Bredemads huvudentré och sedan svänger vänster genom nästa grind. Åter i bruk finns i den röda byggnaden på området.   

Butiken har öppet för försäljning följande helgfria dagar och tider: 

 • Tisdag 13.30-17.30
 • Onsdag 13.30-17.30
 • Torsdag 13.30-17.30

Inlämning av saker går bra att göra under samma tider som Bredemad återvinningscentral är öppen. Bredemads öppettider hittar du på sidan Återvinning.

Café Vildrosen - fika på plats eller ta med

Mitt i Ljungby centrum finns Café Vildrosen. Vi bakar bröd och kakor varje dag. Vi finns på Rune B Johanssons gata 1, Ljungby.

Våra ordinarie öppettider är helgfria tisdagar-fredagar kl. 8.30-14.00.

På sommaren har vi semesterstängt ett antal veckor. 

Lingonboden

I Lingonboden på Skinnarevägen 1 i Ljungby säljer vi sådant som är tillverkat i olika dagliga verksamheter, till exempel tändpuckar, tavlor, betongsaker, cd-skivor med mera. Vi håller i ordning i butiken och tar emot kunder. Vi tillverkar också saker som säljs i butiken. 

Du hittar aktuella öppettider på vår facebooksida Lingonboden.

Karlssons second hand - loppis i Ljungby

Second handbutiken är en del av Karlssons dagverksamhet.

Öppet tisdagar kl. 12.00-15.30.

Vi finns på Fabriksgatan 12 i Ljungby. 

Kontakt

  Café Vildrosen

 • Tel. 0372-843 65

  Åter i bruk

 • Ronny Rosén
 • Mobil: 0733-73 98 25

  Åter i bruk

 • Conny Simonsson
 • Tel. 0372-78 98 26

  Lingonboden

 • Mobil: 0721-62 80 16
Café Vildrosen Ljungby

Mitt i Ljungby centrum finns vårt café som varje dag bakar bröd och kakor. Frallor och kakor säljs sedan i caféets servering. 

I bageriet bakar vi mjuka och hårda kakor och olika sorters frallor. När vi säljer använder vi oss av en kassaapparat som styrs via en datorskärm med bilder och tal. Här får vi träna på kundbemötande, disk, kassa och förbereda för öppning. 

Café Vildrosen
Rune B Johanssons gata 1
341 33 LJUNGBY
Telefon: 0372 - 843 65
Epost: vildrosen@ljungby.se

Lingonboden butik

Lingonboden 

I Lingonboden säljer vi sådant som är tillverkat i olika dagliga verksamheter, till exempel tändpuckar, tavlor, betongsaker, cd-skivor med mera. Vi håller i ordning i butiken och tar emot kunder. Vi tillverkar också saker som säljs i butiken.

Du hittar aktuella öppettider på vår facebooksida Lingonboden.

Lingbonboden
Skinnarevägen 1, Ljungby.
Telefon: 0721 62 80 16 

Kommentera