Leva i Ljungby

Är du nyfiken på hur det är att leva och bo i Ljungby kommun? Här delar några av våra Ljungbybor med sig av sina smultronställen och berättelser kring vad det är som gör att de trivs här.

På vårt instagramkonto, @levailjungby, kan du följa ännu fler som berättar om hur det är att leva, bo och verka i Ljungby kommun. 

Ska du flytta hit? Vi kan hjälpa dig.

Funderar du på att flytta till Ljungby kommun? Fått ett spännande jobb? Har du bott här innan? Eller mött kärleken? Har du sambo eller familj som ska flytta med?

Inför en flytt kan vi tillsammans gå igenom de stora frågorna som "Hur vill vi bo? Var ska barnen gå i skola? Vilka möjligheter finns det för medflyttare att få jobb? Vad kan man göra på fritiden?"

Det är ett stort steg att byta livsmiljö, mycket ska falla på plats och man ska lära känna sin nya hemort. Vi på kommunens in- och medflyttarservice finns här för att lotsa dig rätt och göra din start i Ljungby till den bästa. 

Du kanske inte har något kontaktnät här än, men det har vi! Vi kommer att göra vårt yttersta för att du/ni ska känna er varmt välkomna här. Hör gärna av dig till oss med dina frågor och funderingar, kontaktuppgifterna hittar du nedan.  

Kommentera