titelbild

Brunnsgården, Ljungby

Brunnsgården ligger i Brunnsparken i centrala Ljungby. Byggnaden består av 3 huskroppar med två våningsplan i varje och sammanlagt 65 lägenheter. Storleken på lägenheterna varierar mellan 35-59 kvadratmeter. 36 lägenheter har egen dusch, toalett, kylskåp och timer där du kan ansluta vattenkokare, kaffebryggare eller mikrovågsugn. 29 lägenheter är med kök. De större av dessa lägenheter är med 2 rum och är lämpliga för par. 18 av lägenheterna är avsedda för personer med demenssjukdom.

Vackra trädgårdar omger huset och i Brunnsparken finns det en promenadslinga och en fritidspark. På entréplanet finns reception, samlingssal, restaurang samt lokaler för fot- och hårvård. 

Här finns också en mötesplats med olika aktiviteter och underhållning. Mötesplatsen är öppen måndag till fredag för alla pensionärer som är intresserade att delta i aktiviteter och gemenskap. På Brunnsgården finns även dagverksamheten Klippan med inriktning mot demenssjuka. För att delta i den verksamheten krävs ett biståndsbeslut från biståndshandläggarna. Har du några frågor är du välkommen att kontakta receptionen eller sektionschef för boendet.

 

Kontakt

Kommentera