titelbild

Brunnsgården, Harabergsgatan 1, Ljungby

Brunnsgården ligger i Brunnsparken i centrala Ljungby. Byggnaden består av 3 huskroppar med två våningsplan i varje och sammanlagt 65 lägenheter. Storleken på lägenheterna varierar mellan 35-59 kvadratmeter. 36 lägenheter har egen dusch, toalett, kylskåp och timer där du kan ansluta vattenkokare, kaffebryggare eller mikrovågsugn. 29 lägenheter är med kök. De större av dessa lägenheter är med 2 rum och är lämpliga för par. 18 av lägenheterna är avsedda för personer med demenssjukdom.

Vackra trädgårdar omger huset och i Brunnsparken finns det en promenadslinga och en fritidspark. På entréplanet finns reception, samlingssal, restaurang samt lokaler för fot- och hårvård. 

Här finns också en mötesplats med olika aktiviteter och underhållning. Mötesplatsen är öppen måndag till fredag för alla pensionärer som är intresserade att delta i aktiviteter och gemenskap. På Brunnsgården finns även dagverksamheten Klippan med inriktning mot demenssjuka. För att delta i den verksamheten krävs ett biståndsbeslut från biståndshandläggarna. Har du några frågor är du välkommen att kontakta receptionen eller sektionschef för boendet.

Äldreguiden

På Äldreguiden på Socialstyrelsens webbplats kan du jämföra kommunens olika boenden och vilket betyg de fått inom olika kvalitetsområden. Här kan du se sidan för Brunnsgården. 

Kontakt

  • Sektionschef
  • Izabella Kiraly
  • Sektionschef
  • Emelie Edberg

Kommentera