titelbild

För dig som är arrangör

Varmt välkomna att medskapa Ljungby Spökby 2023 med oss - om du vågar! Det är bara fantasin som sätter gränser för er kreativitet. Tidigare år har det arrangerats spökrundor, mystiska sagostunder, VR-upplevelser, skräckfilmsupplevelser, spöktåg, konsert, halloweendisco, shopping, restaurangupplevelser, escape rooms, läskiga övernattningar och mycket mer.

Om Ljungby Spökby

Ljungby Spökby är ett evenemang som samordnas av Ljungby kommun. Föreningar, organisationer och företag har möjlighet att själva skapa sina programpunkter och medverka under Ljungby Spökby. Ljungby kommun ansvarar för marknadsföring av Ljungby Spökby 2023 i sin helhet.

Varje aktör ansvarar för sitt program och bokning av lokal. Om ni vill ta inträdesavgift till er programpunkt fyller ni i det i anmälningsformuläret nedan. I annat fall är det gratis entré till alla programpunkter. Tänk på att Ljungby kommun inte tillhandahåller biljettförsäljning. Varje aktör ansvarar själva för försäljning av biljetter till sitt evenemang. 

Anmälan

Anmäl era programpunkter direkt på webben genom att fylla i evenemangsformuläret på sidan: www.ljungby.se/evenemang.
Anmäl er så snart ert arrangemang är klart för att få större marknadsföring spridning.

Marknadsföring

Ljungby kommun marknadsför evenemanget i sin helhet genom evenemangskalendern, sociala medier, affischer och annonser.

Bild och text till sociala medier

Du som arrangör får gärna använda följande bild till dina sociala kanaler: 
Bild_sociala_medier_arrangör

Ljungby Spökby symbol  - I vår marknadsföring av Ljungby Spökby använder vi en orange symbol som föreställer ett barn med hatt, denna kan ni med fördel också använda i ert material när ni markandsför att ni är en del av Ljungby Spökby

Tips! Använd gärna bilden som omslagsbild till ditt inlägg. (Det betyder att du kan publicera fler bilder som passar till din programpunkt i ett och samma inlägg. Använd då gärna denna bild som den första bilden). 

Förslag på text till ditt inlägg: 

[din/er text om evenemanget som du/ni arrangerar]
Kolla in evenemangskalendern www.ljungby.se/evenemang för att se allt som händer. Vi är med och skapar vi Ljungby Spökby 2023 - hoppas vi ses!

Exempel:

Spökrunda för hela familjen. Kolla in evenemangskalendern www.ljungby.se/evenemang för att se allt som händer. Vi är med och skapar vi Ljungby Spökby 2023 - hoppas vi ses!

Tagga oss

Om ni publicerar inlägg på era sociala medier får ni gärna "tagga" oss, det gör att vi ser era inlägg och kan dela de på vår sida. Du taggar oss genom att skriva @visitljungby när du publicerar ditt inlägg, i bildtexten. 

Du kan även lägga till så kallade hashtags (#) i ditt inlägg. Hashtags samlar inlägg i en kategori, så att alla kan se inläggen som handlar om Ljungby Spökby tillsammans.

Våra hashtags (#) är: #ljungbyspökby  #höstloviljungby  #hemmatipsetkronoberg  #ljungby #visitsmåland 

Kontakt 

Om du har frågor kan du höra av dig till dig till Ljungby turistinformation.

GDPR

Dina uppgifter hanteras enligt dataskyddsförordningen (GDPR) och används enbart i syfte för Ljungby Spökby 2023.

Kontakt

Kommentera