titelbild

Mötesplats Godsmagasinet

Välkommen till Mötesplats godsmagasinet - för daglediga som har en stund över.

Här på Mötesplats godsmagasinet erbjuder vi aktiviteter som du kan delta i, men du är även välkommen om du bara vill komma in för att prata och umgås en stund. Då och då erbjuder vi föreläsningar och workshops. Har din förening en verksamhet som passar in på möteplats Godsmagasinet? Kontakta integrationspedagog Maria Stansert. 

Få hjälp med det vardagliga

Här kan du få hjälp med vardagliga saker som kan kännas svåra att klara av på egen hand. Kanske behöver du ställa dig i bostadskö på internet men vet inte hur man gör? Du kanske vill gå med i en förening men vet inte vilken eller hur man gör? Vi lotsar dig till rätt instans i olika frågor.

Vi har några återkommande aktiviteter under veckan och det kan även tillkomma tillfälliga evenemang. Mer information om detta brukar vi lägga ut på vår Facebooksida, titta gärna in även där!

Aktiviteter och rutiner vid öppning i pandemitider. 

Måndag
Kl. 9-12, Fika och fråga
Kl. 13-15, Fika och fråga

Tisdag
Kl. 9-12, Stickcafé
Kl. 13-15, Promenad

Onsdag 
Kl. 9-12, Hälsa
Kl. 13-15, Kör
Kl. 12.10-12.50, Gemensam lunch - anmälan krävs!

Max 8 personer i lokalen samtidigt. Du måste alltid anmäla dig till den aktivitet du vill medverka på, gör det därför bara om du vet att du kommer och avanmäl dig om du får förhinder. Anmälan kan göras via sms på telefon 0721-62 81 89, eller via en blankett som finns på mötesplatsen. Invänta bekräftelse på sms att du fått en plats. 

Ingång sker via den vanliga entrén men ut går vi via en dörr hänvisad i andra delen av lokalen. Fika serveras en gång på förmiddagen och en gång på eftermiddag, av personal.

Givetvis följer vi Folkhälsomyndighetens riktlinjer och stannar hemma vid minsta lilla symptom. Glöm då inte heller att avanmäla dig om du bokat en plats.

Frågor?

Har du frågor är du välkommen att kontakta kommunens integrationspedagog Maria Stansert.

På den här filmen visar vi några exempel på sådant som är på gång på mötesplatsen i godsmagasinet. Hoppas vi ses!

Kontakt

Kommentera