titelbild

Mötesplats godsmagasinet

Välkommen till Mötesplats godsmagasinet - för daglediga som har en stund över.

Här på Mötesplats godsmagasinet erbjuder vi aktiviteter som du kan delta i, men du är även välkommen om du bara vill komma in för att prata och umgås en stund. Då och då erbjuder vi föreläsningar och workshops.

Få hjälp med det vardagliga

Här kan du få hjälp med vardagliga saker som kan kännas svåra att klara av på egen hand. Kanske behöver du ställa dig i bostadskö på internet men vet inte hur man gör? Du kanske vill gå med i en förening men vet inte vilken eller hur man gör? Vi lotsar dig till rätt instans i olika frågor.

Tycker du det är krångligt med det digitala? Då är du välkommen på vårt datorkafé. Här får du svar på hur det fungerar med internet, bank-id, bank på nätet, inloggningar, sökningar och att ladda ned appar till mobiltelefonen, bland annat. Du kan få hjälp med saker som kan kännas svårt att klara av på egen hand när det gäller dator och mobiltelefoni.

Detta är exempel på sådant som vi kan hjälpa till med.

Vi har några återkommande aktiviteter under veckan och det kan även tillkomma tillfälliga evenemang. Mer information om detta brukar vi lägga ut på vår Facebooksida, titta gärna in även där!

Frågor?

Har du frågor är du välkommen att kontakta kommunens integrationspedagog Maria Stansert.

På den här filmen visar vi några exempel på sådant som är på gång på mötesplatsen i godsmagasinet. Hoppas vi ses!

Kontakt

Avvikande öppettider

Kommentera