titelbild

Sommar i parken

Låt oss presentera årets program för Sommar i parken 2019! Samla dina vänner, bred ut filten i gröngräset, luta dig tillbaka och njut av tre härliga onsdagkvällar i Ljungby hembygdspark. Sommar i parken har fri entré. Kring hembygdsparken finns begränsat antal parkeringsplatser så ni som har möjlighet ta gärna en promenad eller cykeln till parken. Vi ses!

19 juni - Allsång och underhållning med Paret

Tina och Fredrik är Paret som kommer ge bygden en rejäl dos av sommarfeeling. Bestående av oförglömliga hits från då till nu, varvat med klassiska hjärtevärmande allsånger - En favorit i repris helt enkelt! Sånghäften säljs för 20 kronor/styck.

26 juni - Kevin Walker

Som vinnare av idol 2013 har den grammis-, platina- och guldbelönade KEVIN WALKER en massiv renommé. Kevin har inte bara en strålande karriär inom musiken utan även inom sporten som etablerad elitfotbollsspelare. Den 26 juni kommer Kevin till scenen i Ljungby hembygdspark. Vi ses i parken!

3 juli - Dotter & Isa

DOTTER är en av Sveriges mest intressanta moderna popartister. ISA är en av de mest snabbast växande RnB / Popartisterna på den skandinaviska musikhimlen. Tillsammans kommer de att maxa scenen i Ljungby hembygdspark med sin musik - missa inte!

Tid och plats

Kl.19.00 i Ljungby hembygdspark. Fri entré till alla kvällarna.

Sommar i parken arrangeras av RoBeOlé i samarbete med Ljungby kommun.

Mat och dryck till försäljning

Grillen öppnar kl.18.00. Försäljning av mat, dryck, kaffe, bullar och popcorn. 
För bordsbokning kontakta RoBeOlé, tel.076-051 18 38 eller e-post bokning@robeole.se.

Parkering

I anslutning till hembygdsparken finns en parkeringsplats. Om den blir full hänvisar vi till parkering vid Hjortsbergskolan, biblioteket, salutorget, Fogdegatan (där Smålänningen tidigare låg) och Sunnerbogymnasiet.

Kommentera