titelbild

Sunnerboskoj 2018 - Fullt av roliga sommarlovsaktiviteter!

Är du mellan 6-16 år och vill gör något roligt på sommarlovet? Kollar då in Sunnerboskojs program med massa olika aktiviteter! Helt gratis!

Sunnerboskoj anordnas av Ljungby kommun i samarbete med Smålandsidrotten och vänder sig till barn och ungdomar i Ljungby kommun i åldrarna 6-16 år. Under sommaren får du chansen att testa på en mängd olika aktiviteter och träffa nya och gamla kompisar.

Aktiviteterna är kostnadsfria och genomförs med ungdomsledare. Kom när du vill under den angivna programtiden och stanna så länge du känner för, du behöver inte anmäla dig i förväg. Arrangörerna tar inget ansvar för bad på badet.

Sunnerboskoj 2018

Sunnerboskoj 2018 pågår under sex veckor: vecka 26-31 runt om i Ljungby kommun. Kom och bowla, dansa, träffa räddningstjänsten, se på bio i parken och ha massa skoj på våra uppblåsbara hinderbanor och mycket annat!

Sunnerboskoj Schema 2018.pdf

 

Vecka 29, kl. 10-14

måndag-tisdag, Lidhult
onsdag-torsdag, Vittaryd

Vecka 30, kl. 10-14

måndag, Agunnaryd
tisdag-onsdag, Lagan
torsdag, Torpa
fredag, Angelstad 

Vecka 31, kl. 10-14

måndag-tisdag, Ryssby
onsdag-torsdag, Hamneda

Diplom från MUCF

Under sommaren 2016 genomförde kultur- och fritidsförvaltningen en större satsning på sommarlovsaktiviteter. Projektet Sunnerboskoj utökades från två till åtta veckor och tillgängligheten förbättrades. Istället för att enbart ha en fast bas i Ljungby gjordes Sunnerboskoj till en mobil verksamhet som åkte runt till orter i kommunen för att få bättre spridning och kunna nå ut till fler barn och ungdomar.

I december 2016 uppmärksammades denna satsningen. Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor, MUCF, har tilldelat Ljungby kommun ett diplom för det fina arbete som gjordes under sommarlovet.

Kontakt

Kommentera