Idrottsskolan

På den här sidan hittar du allmän information om Idrottsskolan, samt uppdateringar kring byte av aktiviteter och annan viktig information för barn i Idrottsskolan 2018/2019.

Idrottsskolan håller på hela läsåret med uppehåll för höst-, jul-, sport- och påsklov. Måndagar är fast dag för aktiviteterna, starttid 17.00 och 17.45 men eventuella undantag kan förekomma. 

Om Idrottsskolan

Tanken med Idrottsskolan är att barnen på ett lekfullt sätt ska få stifta bekantskap med olika idrottsgrenar under ledning av duktiga föreningsledare. År 1986 startade Idrottsskolan upp och intresset har hela tiden varit mycket stort. Idrottsskolan har genomgående fått ett mycket positivt gensvar från både barn och föräldrar. Avgiften för att delta i Idrottsskolan är 150 kronor per läsår och per barn. Summan sätts in på bankgiro 156-0879 i samband med att du gör anmälan.

Gruppindelning och aktivitetsbyte

I dokumenten nedan hittar du gruppindelningarna för de olika klasserna samt även information om när det är aktivitetsbyte och vad den nya aktiviteten är. 

Årskurs 1

Årskurs 2

Avslutning åk 1

Avslutningen är flyttad från den 13 maj till den 27 maj. Mer information om plats och aktivitet kommer under slutet av vecka 20.

Byte av aktivitet årskurs 2

Vecka 20 och 22

Grupp 1 och 2  Ingen aktivitet
Grupp 3 och 4  Tennis i tennishallen vid Lagavallen, Axel Ångbagares gata 1

Vecka 21 och 23
Grupp 1 och 2  Tennis i tennishallen vid Lagavallen, Axel Ångbagares gata 1
Grupp 3 och 4  Ingen aktivitet

Utdelning av mössa och nyckelband

Alla barn som är med i Idrottsskolan får en mössa och ett nyckelband. Vi kommer att vara på plats vid ett par tillfällen av idrottsskolan. Har ert barn missat dessa tillfällen så finns det att hämta i receptionen på Sunnerbohallen.

Kontakt

Kommentera