titelbild

Idrottsskolan 2020/2021

Syftet med Idrottsskolan är att barnen på ett lekfullt sätt ska få prova på olika idrotter i årskurs 1 och årskurs 2 under ledning av duktiga föreningsledare.

14 föreningar är med och arrangerar Idrottsskolan. Barnen får prova på orientering, badminton, bågskytte, fäktning, innebandy, schack, tennis, ishockey, boxning, friidrott, fotboll ridning och taekwon-do. 

Idrottsskolan håller på hela läsåret med uppehåll för höst-, jul-, sport- och påsklov. Måndagar är fast dag för aktiviteterna, starttid är 17.00 och 17.50 men eventuella undantag kan förekomma. 

Begränsat antal platser

På grund av det rådande läget har vi behövt begränsa antalet platser i Idrottsskolan till 50 barn/årskurs. Detta gör att det är först till kvarn som gäller. 

Gruppindelning och aktivitetsbyte

Efter anmälan kommer ett informationsmail skickas ut. Där finns information om i vilken grupp ert barn tillhör i och adress till aktiviteterna. Gruppindelningarna för de olika klasserna samt även information om när det är aktivitetsbyte och vilken den nya aktiviteten är kommer sedan att publiceras fortlöpande på denna sida. 

Idrottsskolan pausas på grund av den rådande smittspridningen

På grund av att smittspridningen har ökat gäller nu skärpta allmänna råd i Kronobergs län, dessa gäller från den 5 november till den 26 november.

De ansvarig föreningarna i samråd med sina styrelser/ledargrupper, RF-SISU och Ljungby kommun har fattat beslutet att pausa Idrottsskolan. Idrottsskolans verksamhet planeras att återupptas enligt schemat vecka 9, den 1 mars 2021. Detta gör att vi kommer hålla er som vårdnadshavare informerade om läget när det gäller Idrottsskolans verksamhet i början av nästa år. Vi hoppas att ni förstår och respekterar det svåra beslutet att ställa in kvarvarande aktiviteter.

Ni får självklart välja om era barn ska fortsätta att delta eller inte i Idrottsskolan när den återupptas igen den 1 mars. 2021. Har ni ytterligare frågor, kontakta Christer Karlsson enligt kontaktuppgifter nedan.

Anmälan

Avgiften för att delta i Idrottsskolan är 150 kronor per läsår och per barn. Summan sätts in på bankgiro 156-0879 i samband med att du gör anmälan.

Kontakt

Kommentera