Idrottsskolan

På den här sidan hittar du allmän information om Idrottsskolan, samt uppdateringar kring byte av aktiviteter och annan viktig information för barn i Idrottsskolan 2018/2019.

Idrottsskolan håller på hela läsåret med uppehåll för höst-, jul-, sport- och påsklov. Måndagar är fast dag för aktiviteterna, starttid 17.00 och 17.45 men eventuella undantag kan förekomma. 

Om Idrottsskolan

Tanken med Idrottsskolan är att barnen på ett lekfullt sätt ska få stifta bekantskap med olika idrottsgrenar under ledning av duktiga föreningsledare. År 1986 startade Idrottsskolan upp och intresset har hela tiden varit mycket stort. Idrottsskolan har genomgående fått ett mycket positivt gensvar från både barn och föräldrar. Avgiften för att delta i Idrottsskolan är 150 kronor per läsår och per barn. Summan sätts in på bankgiro 156-0879 i samband med att du gör anmälan.

Missat anmälan?

Sista anmälningsdag på dena sida var den 7 september. Missade du detta så kontakta kultur- och fritidsförvaltningen, se kontaktuppgifter nedan.

Gruppindelning och aktivitetsbyte

I dokumenten nedan hittar du gruppindelningarna för de olika klasserna samt även information om när det är aktivitetsbyte och vad den nya aktiviteten är. 

Årskurs 1

Årskurs 2

Byte av aktivitet

Måndag 5 november ,vecka 45, är det nya aktiviteter.

Årskurs 1
Samtliga grupper har ishockey i Ljungby Arenas b-hall.

Årskurs 2 
Grupp 1 och 2: Badminton i Kungshögsskolans sporthall, Märta Ljungbergsvägen 29, Ljungby
Grupp 3 och 4: Schack på Teaterbiografen Grand, Olofsgatan 18, Ljungby

Kontakt

Kommentera