titelbild

Barnkultur

Ta med mamma, farbror, pappa, mormor eller farfar på en familjeföreställning - ett härligt sätt att uppleva kultur tillsammans! Kulturknytt bjuder på scenkonstutbud och andra kulturarrangemang för barn och deras vuxna. Välkommen!

Musikmaskinen - 6 april kl.14.00, Ljungby Godsmagasin

Erik har hittat en märklig låda och har försökt få den att fungera men inte lyckats, då Kristin kommer påbesök med sin fiol. Tillsammans med barnen får de fart på maskinen genom att använda sig av musikens viktigaste delar: puls, ton och spelglädje.

Ålder: 3 - 8 år
Speltid: 30 minuter 

Tappa tand! - 27 april kl.14.00, Ljungby Arena

En rafflande berättelse om längtan efter att bli stor och framför allt – att få den där underbara gluggen mellan tänderna. En skrattfest för alla åldrar och igenkänningsfaktorn är hög!

Obs! ingen biljett behövs för denna föreställing. I samband med föreningsmässan vill Ljungby kommun bjuda på gratis teater för de små och en chans att bekanta sig med familjeserien Kulturknytt. Ni som redan har bokat och betalt biljett kommer att få era pengar återbetalda. Tips är att komma i tid för det finns begränsat antal platser (90st). 

Ålder: 4 - 8 år
Speltid: 35 minuter 

Bild från föreställningen Musikmaskinen

Musikmaskinen

Lördag 6 april, kl.14.00
Bild från föreställningen Tappa Tand
Foto: Martin Skoog

Tappa tand!

Lördag 27 april kl.14.00

Kontakt

Kommentera