titelbild

E-förslag

E-förslag, är till för dig som vill lämna förslag till kommunens politiker om hur Ljungby kommun kan utvecklas och förbättras. Förslaget publiceras här på kommunens webbplats. Andra medborgare kan stödja ditt förslag genom att skriva under det. Om fler än 30 personer signerat ett förslag tas det upp till politisk behandling.

Vem kan skicka in förslag?

Alla kan skicka in förslag, såväl invånare i Ljungby kommun som andra. Det finns inte heller någon åldersbegränsning, vilket betyder att barn och ungdomar också kan skicka in och skriva under förslag.

Registrera konto för förslag

För att kunna lämna ett e-förslag måste du registrera ett användarkonto med namn och kontaktuppgifter. Det är för att vi ska kunna kontakta dig vid eventuella frågor.

Skapa förslagkonto eller logga in på ditt konto

Skriva under ett förslag

Medborgarförslag som går att skriva under hittar du på webbsidan Aktuella e-förslag. Vem som helst kan skriva under ett förslag, men man måste ha ett förslagkonto. Du kan marknadsföra de förslag som du stödjer genom att t.ex. dela det på social media.


Lämna ett medborgarförslag

Information om hur det går till att lämna ett e-förlag hittar du på webbsidan Om e-förslag. Här hittar du även information om hur dina personuppgifter behandlas.

Lämna ditt förslag på formuläret nedan. Tänk på att förslaget ska vara så konkret som möjligt. Du måste förhandsgranska förslaget innan du kan skicka in det.

Kommentera