Guldträdet 2023

Det är viktigt att lyfta personer eller arbetsgrupper som engagerar sig och utvecklar skolans värld. Därför skapades Guldträdet, ett pris som årligen delas ut till personer inom barn- och utbildningsförvaltningen. Utöver den hedersvärda utmärkelsen inkluderar priset Guldträdet även 15 000 kronor att använda till valfri kompetensutveckling eller utvecklingsinsats.

Sunnerbogymnasiets lärare Ammar Haddad fick ta emot priset Guldträdet under måndagens kvalitetsmässa. ”Den som bygger en människa, bygger en framtid” säger Ammar.

Motivering till Ammar Haddad, 2023 års vinnare, av Guldträdet:
Vinnaren har hängivelse och engagemang, kombinerat med stor sakkunnighet och driv vilket gör vinnaren till en magnifik lärare med skolans utveckling i fokus.

Vinnaren söker ständigt nya och innovativa lösningar för sina elever och har en förmåga att tänka utanför boxen vilket har inspirerat kollegorna till att utforska nya sätt att undervisa på. Vinnarens djupa ämneskunskaper, smittande entusiasm och varma personlighet skapar en trygg och stödjande miljö för lärande.
 
Vinnarens engagemang gör att elevernas självförtroende utvecklas och vinnarens stöd gör att skolan och eleverna når sin fulla potential.
 

En av tre vinnare till Guldträdet 2023 blev läraren Ammar Haddad.

Kommentera