Efter öppet hus

Den 10 november var det öppet hus på Sunnerbogymnasiet. Lokalerna fylldes först av nyfikna elever i årskurs 9 och deras familjer. Därefter öppnade vi upp dörrarna för alla och är väldigt glada över att ni var så många som ville se vår verksamhet.

Torsdagen den 10 november började vi med att ta emot årskurs 9 med familjer för att de skulle få större möjlighet att få information och ställa frågor om relevanta program. Förhoppningsvis gav VIP-tillfället er svar på många frågor. Du som går på grundskola i Ljungby får möjlighet att ta med kommande funderingar till gymnasiedagen den 6 december då det ges möjlighet att träffa två valfria program. Mer information om gymnasiedagen får eleverna på sin skola. 

Lite senare på kvällen öppnades dörrarna för alla; familj och vänner, tidigare elever eller anställda, företagare och allmänt nyfikna. Det bjöds på många roliga aktiviteter med allt från rättegångsskådespel till musik och möjlighet att träffa alla våra UF-företag. 

Vilken kväll det blev! Vi på Sunnerbogymnasiet vill tacka alla er som besökte oss under öppet hus den 10 november och hoppas på att få se er nästa år igen - som elever eller besökare. 

Kommentera