Daniel Öman är årets schemaläggare 2022

Allt börjar med ett fungerande schema och årets schemaläggare 2022 hittar ni på Sunnerbogymnasiet. Vår eminenta vardagshjälte Daniel Öman firades med pompa och ståt under det nationella eventet "Schemadagarna Live 2022" med Skola24.

Motiveringen från en lärarkollega lyder:
Daniel är en schemaläggare på Sunnerbogymnasiet i Ljungby kommun. Det är en stor skola med 14 gymnasieprogram, gysär och med över 1000 elever och cirka 200 lärare. Varför ska Daniel vinna?
• Daniel har en otrolig förmåga att lägga schema så det blir så bra som möjligt, för både elever och lärare.
• Han vet vad alla skolans klassrum heter och vart de ligger.
• Han kan i stort sett alla namn på de kurser som ingår i de olika programmen som finns på skolan samt vilka som undervisar i dem.
• Han kan till och med svara på vilket klassrum som är ledigt vid specifika tider utan att titta i schemat.
• Daniel underlättar jobbet för både rektorer, lärare och elever.
Utöver att Daniel är en grym schemaläggare så står Daniels dörr alltid öppen för att prata, få stöd och råd eller göra schemaändringar. Han har alltid ett leende på läpparna och en positiv inställning till livet. Daniel är den bästa schemaläggare man kan tänka sig! Utan Daniel Öman stannar Sunnerbogymnasiet, avslutas motiveringen.


Daniel Öman med sitt pris "Årets schemaläggare 2022" och ett av många scheman i bakgrunden. Foto: Lisa Enberg


Schemaläggaren är en av de viktigaste personerna för att få den svenska skolans verksamhet att fungera. För att få dagarna att gå ihop krävs det att detaljerna i schemat stämmer. Allt börjar med ett fungerande schema.

- Det går fortare att fråga Daniel var och när nästa lektion är än att titta på schemat, skrattar en kollega.

- Vi är så otroligt stolta! Daniel är en makalöst duktig, lojal och trevlig medarbetare som har koll på allt gällande schema, salar och lärartjänster. Stort grattis Daniel, säger Jimmie Nilsson, gymnasiechef på Sunnerbogymnasiet.

Vi på Sunnerbogymnasiet är tacksamma för att vi har årets schemaläggare - Daniel Öman - som kollega. En otroligt skicklig schemaläggare och en fantastisk kollega. Grattis till utmärkelsen Daniel, otroligt välförtjänt!


Läs mer på Skola24 här: https://www.skola24.com/om-oss/Nyheter/arets-schemalaggare-2022/

Kommentera