titelbild

Lärportalen Fronter

Under starten av höstterminen 2019 skickas nya inloggningsuppgifter ut till alla vårdnadshavare med barn i kommunal förskola/skola. Kolla e-postens skräppost-mapp om du inte hittar mejlet med uppgifterna.

Föräldrar och vårdnadshavare får mycket information från sina barns skolor under ett läsår. För att hantera all denna information använder Ljungby kommun en så kallad lärportal som heter Fronter.

Fronter är en samlad, enkel och enhetlig informations- och kommunikationskanal mellan läraren och eleverna och mellan läraren/pedagogen och dig som vårdnadshavare.

I lärportalen samlas information om frånvaro, läxor, aktiviteter, dokumentation och information inför utvecklingssamtal med mera. Vårdnadshavarna får allt åtkomligt och samlat på ett säkert ställe och lärportalen ger en enklare och bättre insyn i barnens vardag, utveckling och lärande. Dessutom fungerar lärportalen som en kanal även för generell information från din skola.

För elever i skola innebär det också ett verktyg för skolarbetet: håll koll på inlämningar, läxor, lektionsmaterial och så vidare.

Fronter uppdateras 

Fronter har uppdaterats till Fronter19. Förändringen innebär både nya funktioner, nytt utseende och bättre mobilanpassning. 

Inloggningsuppgifter skickas per e-post från skolan eller förskolan. Kolla i första hand ditt skräppostfilter om du inte fått dessa. 

Kontakt

Kommentera