titelbild

Nattvandring

Nattvandringen finns för att skapa tryggare miljö kring våra ungdomar på "stan". I Ljungby kommun är nattvandringen organiserad  så att föräldrar till elever på högstadiet nattvandrar några gånger varje läsår.

Du som förälder tar dig då tid att tillbringa kvällen bland ungdomarna på stan. Självklart kan du även nattvandra när det inte är någon organiserad nattvandring.

En förälder från nattvandrarnas ledningsgrupp finns alltid på plats vid en organiserad nattvandring och ger information, delar ut reflexvästar och svarar på eventuella frågor.

Höstens nattvandringar

I höst koncentrerar vi nattvandringen till tre tillfällen i början av höstterminen - 24 och 31 augusti samt 7 september. Det innebär att det är fler klasser som delar på varje nattvandringskväll.

Schema

Fredag 24 augusti
Kungshögskolan - samtliga klasser i årskurs 8
Ansvarig: Annika Andersson, tel. 070-607 81 62

Fredag 31 augusti
Astradskolan - samtliga klasser i årskurs 8
Ansvarig: Ann-Kristin Gunnarsson, tel. 070-536 26 03

Fredag 7 september
Åbyskolan och Thorén Framtid - samtliga klasser i årskurs 8
Ansvarig: Jonas Karlsson, tel. 076-84 13 556

Praktisk information

Nattvandrarna träffas i kommunhusets entré kl. 22.00 på fredagskvällen. Den som är ansvarig för kvällen finns på plats och informerar om hur nattvandringen går till, vilka regler som gäller och delar ut västar. Tillsammans bestämmer ni var ni ska nattvandra, hur länge ni ska vara ute och när ni ska avsluta. Den som är ansvarig för kvällens nattvandring är med under hela kvällen och är även tillgänglig på telefon.

Kontakt

Kommentera