titelbild

Utbildning för företag och anställda

Här finns information om utbildningar som riktas till företag och anställda. I nära samarbete med utbildningssamordnare på högskolecentrum i Ljungby vill vi ge stöd för er kompetensutveckling. Högskolecentrum ligger i Garvaren i Ljungby och här bedrivs eftergymnasiala utbildningar av en mängd olika utbildningssamordnare. Högskolecentrum Ljungby (HCLY) tar fram och utvecklar utbildningar i samverkan med näringslivet. Alla utbildningarna är efterfrågade av det lokala och regionala näringslivet och är utformade efter företagares önskemål och behov.

Högskolecentrum

Högskolecentrum ligger i Garvaren i Ljungby och här bedrivs eftergymnasiala utbildningar av en mängd olika utbildningssamordnare. Högskolecentrum Ljungby (HCLY) tar fram och utvecklar utbildningar i samverkan med näringslivet. Alla utbildningarna är efterfrågade av det lokala och regionala näringslivet och är utformade efter företagares önskemål och behov.

Idé & ResursCentrums utbildningscenter

Bedriver främst utbildningar med teknisk inriktning för industrin. Utbildningarna genomförs företagsanpassade direkt på plats hos företaget eller i utbildningslokaler på Garvaren. Läs mer på Idé & ResursCentrums webbplats: http://www.ide.resurscentrum.se/

Räddningstjänstens utbildningar

Ljungby räddningstjänst erbjuder också utbildning inom en rad områden för företag, bland annat inom heta arbeten och systematiskt brandskyddsarbete. Räddningstjänstens utbildningar.

 

Kontakt

  • Utvecklingscentrum för servicetekniker
  • Carina Andersson
  • Tel. 0372-78 00 05
  • Mobil: 0703-53 85 06

Kommentera