DI-bilagan i din brevlåda

"Ljungby - en kommun med vind i seglen" är en tidning som har gått som bilaga i Dagens Industri och som nu kommer att delas ut till kommunens invånare.

-Det är tack vare önskemål från flera personer som vi har valt att göra det här extra utskicket av bilagan som följde med DI (Dagens Industri) den 24 maj i år. Genom bilagan vill vi förmedla en positiv bild av Ljungby kommun som en kommun på frammarsch som vi alla kan vara riktigt stolta över. Trevlig läsning, säger Per-Åke Adolfsson som är näringslivschef.

Vätgas, vatten, sagobygd och om att bo och leva här

I tidningen kan du läsa om det logistiska läget och att det är lätt för företagen att växa här. Du kan också läsa om vår unika sagobygd med UNESCO-stämpel, satsningen på grön vätgas och om vattnet som gör oss i Ljungby unika.

Vill du veta mer om hur det är att bo och leva här? Anny valde att flytta tillbaka till Ljungby och Annali och Dominic flyttade till Ljungby och fick ett lugnare liv med en meningsfull fritid. Läs deras berättelser.

Visionen om att forma framtiden tillsammans och att växa blir tydlig i reportaget som beskriver hur kommun, Region Kronoberg, näringslivet och akademin samarbetar kring välfärdsteknik.

Tidningen delas ut som reklam. Du som inte får tidningen kan läsa den digitalt. Det  finns även en begränsad upplaga i kommunhusets reception och du är välkommen att hämta där. 

Här kan du läsa tidningen digitalt

Kommentera