Miljö- och byggchef rekryterad

Camilla Norrman tillträder tjänsten som miljö- och byggchef i Ljungby den 14 juni 2023. Camilla kommer närmast från Tingsryds kommun där hon sedan sju år tillbaka arbetat som miljö- och byggnadschef.

Camilla har en gedigen bakgrund med drygt 10 års anställning som förvaltningschef i olika kommuner och har därmed lång erfarenhet av att driva strategiskt arbete med miljö- och byggfrågor.

-Jag ser verkligen fram mot att tillsammans med medarbetare, politiker och  näringslivet få möjlighet att bidra till att utveckla Ljungby kommun. Jag har ett brinnande intresse för myndighetsfrågor men även hur vi som organisation kan möta kommuninvånare och företag med bästa möjliga rådgivning och service, säger Camilla Norrman.

-Vi är nu klara med rekryteringsprocessen och jag ser fram emot att få välkomna Camilla Norrman som ny miljö- och byggchef i Ljungby kommun. Camilla har den bredd och erfarenhet som vi efterfrågat för att ta steget vidare att främja företagsklimatet ytterligare och också öka servicen när det gäller bland annat bygglov i vår kommun, säger Jennie Vidal, kommundirektör. 

-Miljö- och byggnämnden har ett viktigt uppdrag i arbetet med att utveckla Ljungby kommun för att nå vår vision att bli 35 000 invånare år 2035. Vi arbetar aktivt med att ha goda kontakter med exempelvis länsstyrelsen, företagare, intresseorganisationer och privatpersoner för att följa och påverka den lokala utvecklingen. Vi ser rekryteringen av Camilla med hennes kompetens och erfarenhet som en viktig pusselbit i vårt viktiga framtidsarbete, säger Benny Johansson, ordförande i miljö- och byggnämnden.

Kommentera