titelbild

Sunnerboskoj 2020 - Fullt av roliga sommarlovsaktiviteter!

Är du mellan 6-16 år och vill göra något roligt på sommarlovet? Kolla då in Sunnerboskojs program med massa olika aktiviteter! Helt gratis!

Sunnerboskoj anordnas av Ljungby kommun och vänder sig till barn och ungdomar i Ljungby kommun i åldrarna 6-16 år. Under sommaren får du chansen att testa på en mängd olika aktiviteter och träffa både nya och gamla kompisar.

Aktiviteterna är kostnadsfria och genomförs med ungdomsledare. Kom när du vill under den angivna programtiden och stanna så länge du känner för, du behöver inte anmäla dig i förväg. Arrangörerna tar inget ansvar för bad på badet. På de orter där vi håller till vid en skola har vi möjlighet att vara inomhus vid sämre väder.

Sunnerboskoj 2020

Sunnerboskoj 2020 pågår vecka 30 till vecka 33 runt om i Ljungby kommun. Här uppdateras informationen löpande. Utöver de aktiviteter som listas nedan bjuds det alltid på bland annat jättesåpbubblor, lekar, uppblåsbara aktiviteter, idrott, pyssel mm. Ljungbykanalen kommer att sända live vid några tillfällen. ICA Maxi bjuder barnen på frukt. Fritidsbanken är på plats och har med sig lite blandat ur sitt sortiment.

 

Vecka 33 kl. 10-16

Måndag-torsdag: I och kring Sunnerbohallen, Ljungby

 • Måndag Missa inte denna dag som har extra mycket gott att bjuda på!
  Kl. 10-13 kan du prova på teater med Kulpåsen.
  Kl. 10-14 kan du skapaoch slöjda både det ena och det andra med Hemslöjden.
  Kl. 14-18 Bowling.
 • Tisdag kl. 11-12 Prova på dansmix med Isabella Stansert.
  Kl. 14-18 Bowling.
 • Onsdag kl. 10-16 Har du möjlighet att spela schack med Ljungby schackklubb. Kanske kan du lära dig ett vinnande drag!
  Kl. 14-18 Bowling.
 • Torsdag kl. 10-12 Bågskytte med Ljungby bågskytteklubb. För barn och unga 10-16 år.
Diplom från MUCF

Under sommaren 2016 genomförde kultur- och fritidsförvaltningen en större satsning på sommarlovsaktiviteter. Projektet Sunnerboskoj utökades från två till åtta veckor och tillgängligheten förbättrades. Istället för att enbart ha en fast bas i Ljungby gjordes Sunnerboskoj till en mobil verksamhet som åkte runt till orter i kommunen för att få bättre spridning och kunna nå ut till fler barn och ungdomar.

I december 2016 uppmärksammades denna satsningen. Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor, MUCF, har tilldelat Ljungby kommun ett diplom för det fina arbete som gjordes under sommarlovet.

Kontakt

Kommentera