Meny vecka 2
Måndag 6 januari Trettondagen
- Alternativ 1: Svampgratinerad kassler, klyftpotatis, bukettgrönsaker
- Dessert Ris a la Malta, sylt eller saftsås
Tisdag 7 januari
- Alternativ 1: Fisk med frasigt täcke, vitvinssås, potatis, ärter
- Alternativ 2: Fläskpannkaka, grönsaker, lingon
- Dessert Körsbärssoppa, skorpa
Onsdag 8 januari
- Alternativ 1: Rimmad bog, rotmos, brytbönor, senap
- Alternativ 2: Kroppkakor, vit sås, ärter
- Dessert: Jordgubbskräm
Torsdag 9 januari
- Alternativ 1: Kött- och grönsakssoppa, brödbulle
- Alternativ 2: Schnitzel, bearnaisesås, stekt potatis, bukettgrönsaker
- Dessert: Ostkaka, sylt, grädde
Fredag 10 januari
- Alternativ 1: Skepparströmming, potatismos, grönsaker
- Alternativ 2: Ugnsgratinerad falukorv, potatismos, grönsaker
- Dessert: Äppelsoppa, skorpa
Lördag 11 januari
- Alternativ 1: Pannbiff med lök, gräddsås, potatis, morötter, lingon
- Dessert: Björnbärskräm
Söndag 12 januari
- Alternativ 1: Revben, gräddsås, potatis, rödkål, äppelmos
- Dessert: Chokladpudding, grädde
- Senast uppdaterad:
- 20 november 2024