titelbild

Barnkultur

Ta med mamma, farbror, pappa, mormor eller farfar på en familjeföreställning - ett härligt sätt att uppleva kultur tillsammans! Kulturknytt bjuder på scenkonstutbud för små barn och deras vuxna. Välkommen!
  • Hattfnatt! Musik som berättar om vänskap och nyfikenhet
    Lördag 25 november kl.14.00
    Plats: Ljungby Godsmagasin

En ordlös musikföreställning med stort hjärta, humor och igenkänning för de allra yngsta. Här får vi möta Sången som upptäcker och bygger instrumenten Saxen och Cellon. Vilka delar ska sitta var. Sången utforskar sin musiklåda, leker med sina marionetter tills de får egna viljor ..

Hur ska man förhålla sig till varandra när ingen är ledare? De spelar, busar, bråkar och blir sams igen. Olika musikgenrer, som jazz och klassisk musik, blandas och smälter ihop.

Rek. ålder: 1-3 år
Speltid: 30 minuter
Arr: Kultur- och fritidsförvaltningen

 

  • Allt i loopar - En improvisatorisk lek med ord, rytmer, toner och loopar
    Lördag 9 december kl.14.00
    Plats: Ljungby Godsmagasin

Vad kan man göra med en loop-pedal, en mikrofon och barnens egna röster? Precis allt, menar sångaren och multiinstrumentalisten Dan Svensson. Här får publiken möta honom allena och från början till slut vara med att forma en improvisationsföreställnings oförutsägbara utveckling.

Det blir en lek med ord, rytmer, toner och loopar med kraft att skingra blyghet, väcka nyfikenhet, glädje och förundran över ljudens oändliga universum. Allt kan hända när barn och vuxna bjuds in och påminns om livets loopar som bara går och går, dag för dag och år efter år ..

Rek. ålder: från 4 år
Speltid: 35 minuter
Arr: Kultur- och fritidsförvaltningen

 

Kontakt

Jagad av en T-rex
Jagad av en T-rex - 7 oktober
Guji-Guji
Guji-Guji - 15 oktober
Sjung med oss på Petssons gård 5/11 Grand, Ljungby
Sjung med oss på Petssons gård 5/11 Grand, Ljungby
Hatt fnatt
Hatt fnatt - 25 november
Allt i loopar
Allt i loopar - 9 december

Kommentera